Book of Ra hedelmäpeli: ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja idea Ra Ra Slot Machine

Book of Ra on kolikkopelit, jotka tunnetaan suurelle yleisölle sen 5 kelan ansiosta, jotka tarjoavat upeita palkintoja kymmenen peylineen kautta, jotka voit päättää pelata ja haastaa kohtalosi. Book of Ra -automaatti tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää Scatter- ja Wild-symboleita yhdistelmäsi loppuun saattamiseksi. Se tarjoaa sinulle ilmaisia kierroksia ja jättipotin, joka voi nousta 50 000 euroon. Novomatic tarjoaa sinulle laadukkaan tuotteen klassisessa ja Deluxe-versiossa. Tähtien arkeologia on aina ollut kiehtovaa ja jos muinaiset olivat suuria asiantuntijoita, jopa nykyaikana on monia, jotka ovat kiinnostuneita tästä kentästä. Yllätyksiä ei varmasti ole, kun pyörität tämän korttipaikan keloja. Huomaat heti, miksi se on menestynyt ajan myötä. Älä missaa mahdollisuutta voittaa!

Symbolit

Rullilta löytyvät symbolit vievät sinut ajassa taaksepäin ja saavat sinut elämään taianomaisessa maailmassa, jonka ovat inspiroineet Indiana Jones ja vastaavat elokuvat. Löydät kovakuoriaiset, linnunmuotoisen jumalallisuuden ja tietysti Book of Ra -kuvakkeen, johon sinun on aina maksettava paljon Ole varovainen, koska se on sekä Scatter-symboli että Wild-symboli, ja näin ollen se antaa sinulle tärkeimmät voittoyhdistelmät. Wild-symbolin ansiosta voit korvata kaikki voittajayhdistelmien symbolit. Book of Ra tarjoaa sinulle myös kaikki klassiset symbolit, jotka löytyvät pokeripelistä: A, K, Q, J, 10.

maksut

Ennen kuin voit kehrätä Book of Ra -automaatin rullia, sinun on valittava panos, jolla haluat pelata, ja käytettävien voittolinjojen määrä, korkeintaan 10. Minimi panos on 4 senttiä ja maksimi se nousee jopa 10 euroon, joten vedot voivat nousta jopa 100 euroon. Automaattisoitto-ominaisuus on läsnä tässä korttipaikassa ja takaa sinulle mahdollisuuden tehdä monia pyöriä ilman, että sinun on välttämättä tarkistettava kaikki tapahtuva. 3 tai useammalla Book of Ra: lla saat 10 ilmaiskierrosta kasvattaaksesi voittoa niin paljon kuin mahdollista, jos onni auttaa sinua. Voit myös hankkia erityisen villisymbolin, jonka avulla voit voittaa vielä enemmän palkintoja. Book of Ra -automaatin ansiosta elät muinaisessa maailmassa, joka on täynnä seikkailuja, yllätyksiä ja paatosia. Jos rakastat Egyptiä ja sen kulttuuria tai olet fani Indiana Jonesista tai muinaisten haudojen etsijästä, Book of Ra on varmasti paikka, jota et halua missata. Tämän jälkeen voit valita, pelataanko klassisen Book of Ra: n kanssa vai kokeilla sen sijaan seikkailuissa, joita Book of Ra Deluxe -automaatti tarjoaa. Kaikki tämä on harkintasi mukaan riippuen siitä, onko parempi yhdessä tai toisessa pelissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *